Deco Vision decoratieschilders - Moderne en traditionele verftechnieken sinds 1927

Over ons
 
 
Deco Vision decoratieschilders werd in 1927 opgericht door Henk van 't Land in Bloemendaal en wordt sinds 1993 gedreven door z'n kleinzoon Wouter H. Koetsier.
 
 
De liefde voor het vak staat centraal bij Deco Vision. Wij hechten aan de traditionele schildertechnieken. Voor restauraties kunnen wij zelf  lijnolieverf maken, wij houten met een traditionele saus van pigment, krijt, lijnolie en siccatief. als basis- of eindlaag werken wij met saus op basis van bier, azijn of melk. vroeger werd ook wel urine gebruikt maar dat doen we maar niet meer...
 
De mooiste marmerimitaties maken we ook op basis van lijnolie, wit marmer op basis van papaverolie omdat lijnolie de neiging heeft om te vergelen.
(iets om te onthouden bij restauratie: de originele kleur was vaak vele malen lichter dan de kleur die je bij een kleuronderzoek aantreft!)
 
Maar ook met moderne acrylverf kun je leuke decoratieve marmers maken in bv een winkel.
'T werkt lekker snel!
 
Wij zijn altijd bereikbaar voor vrijblijvend overleg, en denken graag met u mee,
en u krijgt altijd een vrijblijvende offerte.
 
Mooi werk tegen een afgesproken tarief en altijd op tijd klaar,
op ons kunt u bouwen!
 
 
DecoVision decoratieschilders
Sinds 1927

Beeklaan 92
Hillegom 2182 NH
tel; 0252-530022
mobiel; 06-12738790
 

 
 
 
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.